Gastenboek

26 Comments

 1. Zondag 10 februari hadden we een optreden in het wijkgebouw aan het Krevelplein in Tilburg Noord. Er waren liefst 40 koorleden aanwezig. Een unicum!!!
  Het werd een erg gezellige middag. Er waren niet heel veel bezoekers, maar de complimenten van het koor voor de aanwezigen, want zij gedroegen zich erg voorbeeldig en dat is wel eens anders. Tijdens het zingen was het muisstil in de zaal.

 2. 13 september het koor uitgenodigd bij de BBQ van de stichting met je hart Goirle. Wat hebben alle genodigden genoten van jullie GEWELDIGE optreden. Via deze weg nogmaals bedankt voor jullie schitterende optreden.

  • Vrijdag trad Dana Winner op in de concertzaal in Tilburg. Dat de Begonia’s grote fans van haar zijn bleek, want er waren met aanhang liefst 23 Begonia koorleden gesignaleerd!
   Het was een geweldig concert. Wat heeft Dana een mooie stem.

 3. Ik heb 2 jaar in het bestuur gezeten en vond het erg leuk om op deze manier bij ons koor betrokken te zijn!
  Omdat mijn priveleven erg druk is geworden ben ik er mee gestopt!
  Ik bedank het bestuur en wens Ingrid veel succes en plezier met haar bestuursfunctie!
  Zingen zal ik zeker blijven doen bij ons koor!
  Anny van Gool

 4. Vanmiddag een gezellig “kerstoptreden” met de Begonia’s voor een enthousiast publiek gehad.
  Het bestuur had niet alleen gezorgd voor thee en koffie en een lekker hapje maar er stond zelfs kerststol met schrobbelèr op het menu.
  Ik kan je vertellen dat staat bij ons thuis voortaan elke zondag op de Bruchkaart.
  Begonia’s en bestuur chapo en bedankt voor een geslaagde Zondagmiddag

  Grt. Tijn

  • Afgelopen zaterdag was het weer Driekoningen zingen. Voor de zesde keer togen we met een groot deel van het koor op pad. Iedereen had er zin in, want drie kwartier voor de aanvang waren alle koorleden aanwezig bij Koningsvoorde. Er was goed voor ons gezorgd want de koffie, thee en koekjes stonden voor ons klaar. We zongen daar wat langer, want het koor na ons, had afgezegd. Het was er gezellig en na afloop weer snel naar het volgende adres, de Herdgang. Daar was het erg druk en gezellig. Voor ons trad een orkest op in Dickens kledij en dat zag er mooi uit en het klonk prima. Ook de aankleding van de Begonia´s mocht er zijn.
   Na een leuk optreden weer snel verder naar de Kievitshorst, waar Harrie en Els ons al stonden op te wachten. Ook hier werden weer een aantal kerstliedjes gezongen en overal waar we kwamen werd het gedicht over het Driekoningen zingen erg gewaardeerd.
   Veel tijd was er niet dus weer snel in de auto naar ons thuisadres, de Bijsterstede. Daar stond een koor prachtig te zingen en daar genoten we van. Hierna waren we zelf aan de beurt en voor een volle zaal lukte dat prima. Na afloop stond de soep voor ons klaar en in het café, waar we eindelijk even rustig konden zitten, kregen we frites met een frikandel of kroket. Dat smaakte prima en ook de dorst kon er worden gelest. Alex die zelf de snacks en frites stond te bakken had het uitstekend voor ons verzorgd.
   Na een rustpauze ging het op naar het laatste adres, de Noordhoekresidentie. Gelukkig waren we daar snel aan de beurt en zat de zaal deze keer vol met publiek. Ook hier was het erg gezellig. Moe maar voldaan gingen we om 8 uur naar huis. Complimenten aan vooral Wim, onze dirigent, Rini zijn chauffeur en hulp en de koorleden die steeds alles mee klaar gezet en opgeruimd hebben. Een erg geslaagde dag zat er op. Dat het zo dit jaar steeds mag verlopen.

 5. Het zijn de donkere dagen voor Kerst! Wij gaan die lichter maken met een aantal kerstoptredens!
  Maar als Kerst is aangebroken wensen Berry en ik iedereen hele fijne dagen!
  Ook voor het nieuwe jaar wensen wij iedereen gezondheid geluk en een muzikaal 2018

 6. BESTE KOORLEDEN EN…..ONZE DIRIGENT WIM

  EVEN REAGEREN VAN HET OPTREDEN VAN VRIJDAG 27 OKTOBER 2017 BIJSTERSTEDE
  HET WAS EEN GOED…GEZELLIG…MAAR VOORAL EEN VROLIJK OPTREDEN
  ONZE DIRIGENT WIM…DIE STRAALDE OOK HELEMAAL
  DAT KAN OOK NIET ANDERS HIJ HEEFT ONS ALLEMAAL HEEL GOED NIEUWS GEGEVEN
  WIM WE DENKEN DAT ALLE KOORLEDEN HEEL BLIJ ZIJN WIM BEDANKT
  WE GAAN LEKKER ZINGEN SAMEN…DAT MAAK JE VROLIJK EN DAAR HOUDEN WE TOCH VAN?
  EN WE HOPEN DAT WE NOG LANG SAMEN EN…MET ONZE DIRIGENT WIM
  EEN LEUKE TIJD ZULLEN HEBBEN
  WE GAAN ERVOOR…..ELS EN HARRIE GRAAFMANS

 7. We een super leuke korendag gehad hebben in Oisterwijk!
  En dat de weergoden ons goed gezind waren?
  Het super goed georganiseerd was?
  En we uikijken naar een volgende keer!
  Hopelijk met net zoveel koorleden als vandaag!
  Zo…….dat wilde ik even kwijt!!!

 8. De afgelopen week heb ik nog vaak teruggedacht aan het twintigjarig jubileum van de Begonias. Ik sluit me aan bij alles wat al over het feest geschreven is. Alles klopte, van de bus in de ochtend tot en met het diner bij de Carrousel. De leden van de feestcommissie verdienen alle lof voor de manier waarop zij van deze dag een succes hebben gemaakt. De activiteiten waren voor alle deelnemers goed te doen. Wat ik vooral leuk vond was de creatieve groepsindeling bij de opdrachten. Het was heel leuk om ook eens contact te hebben met koorleden die je normaal niet zo snel spreekt. Echt heel goed bedacht! De hele dag was het gezellig, niemand heeft een negatief geluid gehoord. Die gemoedelijkheid, die we bij de Begonia’s zo gewoon vinden, is eigenlijk best bijzonder. Laten we er dus zuinig op zijn met zijn allen.
  Iedereen die er bij was zal het met mij eens zijn dat 6 mei 2017 een dag was om nooit te vergeten. En als we nog eens willen zien hoe het was, hebben we gelukkig de foto’s nog.

  Myriam

 9. Ik super genoten heb van alles wat de feestcommissie georganiseerd had!
  Van de koffie tot het diner! En alles daar tussen in!
  Ook Berry wil jullie bedanken voor de gezellige avond!
  Nu weer tot de orde van de dag en zoveel mogenlijk repeteren en optredens verzorgen!
  Misschien krijgen we dan over 5 jaar weer zo*n super feest!

 10. Wat een prachtige dag 6 mei 2017 die vergeten we zeker niet. Ik wil de feestcommissie wel erg bedanken wat ze georganiseerd hebben . Ik ben er trots op. Ik kan alleen maar zeggen we hebben een geweldig koor.
  Ook Riny Vromans wil ik bedanken voor de foto,s die hij gemaakt heeft. Op naar de 25 jaar.
  We gaan weer gezellig zingen en optredens zijn weer welkom.

Submit a comment